GELAATSVERZORGING

 Onze huid is ons grootste orgaan en wordt daardoor dagelijks blootgesteld aan talloze externe factoren zoals het weer, water, luchtvervuiling, UV-stralen en vrije radicalen. Een goede verzorging is dus onontbeerlijk!

 

 Ik werk met producten van Anesi, een exclusief Spaans merk voorbehouden aan schoonheidssalons en schoonheidsspecialisten en dus niet te koop in winkels, apotheken of parfumeries.

 

 Doordat het in eigen beheer en in eigen laboratoria is ontwikkeld heeft het een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.

 

Anesi heeft een uitgebreid gamma ontwikkeld om iedere huidproblematiek met een specifieke gelaatsbehandeling aan te kunnen pakken. Geen enkele huid is immers gelijk en ieder huidtype verdient een op maat gemaakte aanpak.

AQUAVITAL

Dit is de fundering van het volledige Anesi-gamma, de basislijn.

 

 

HYDRATATIE

 

Door een intense hydratatie in 3 dimensies wordt ervoor gezorgd dat het opnamevermogen van de cellen vergroot en de diepere huidlagen ook worden bereikt. Zo krijg je niet enkel een oppervlakkig gezond ogende huid maar wordt je huid optimaal en diepgaand gereinigd en gevoed.

 

 

ONTGIFTING

 

Deze lijn heeft niet enkel een hydraterende maar ook een ontgiftende werking. De bloedcirculatie wordt verbeterd, gifstoffen worden doeltreffend afgevoerd en de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid terug steviger.

 

 

HUIDSTYPE

 

Deze lijn is geschikt voor alle huidtypes en leeftijden. Na een eerste behandeling met deze lijn is de huid gereinigd, ontgift en gevoed en kan er (indien nodig) een volgende maal verder worden gewerkt met één van de andere lijnen om naar een specifiek resultaat toe te werken.

DERMO CONTRÔLE

Deze behandeling is speciaal ontworpen voor het verzorgen van de gemengde tot vette huid.

 

 

VETTE HUID

 

Een vette huid ontstaat wanneer de talgklieren te veel talg produceren. Dit resulteert in een glimmende huid met een onverzorgde  uitstraling. Regulering van de talgproduktie zonder de huid uit te dragen is dan ook waar deze lijn voor ontworpen is.

 

 

ACNÉ / PUISTJES

 

In het geval van acné, puistjes, mee-eters en littekenvorming kan er op deze kuur verder gebouwd worden met de Dermo Correcteur lijn. Hiermee gaan we niet enkel de talgafscheiding reguleren maar ook ontstekingen en puisten aanpakken, de huid verzachten en acné-bacteriën elimineren.

CELLULAR 3

Specifiek ontwikkeld voor vrouwen vanaf 40 jaar wiens huid de eerste tekenen van veroudering toont.

 

 

RIMPELS?

 

Een anti-ageing behandeling die de bewezen oorzaken van huidveroudering bestrijdt met een zichtbare vermindering van rimpels, pigmentvlekken, een oneffen textuur en gevoeligheid.

 

 

CELHERNIEUWING

 

Deze behandeling bevordert de celhernieuwing, lift de gezichtscontouren, verheldert pigmentvlekken, vult fijne rimpels op en normaliseert verwijde poriën. Deze lijn is geschikt voor vrouwen vanaf 40 jaar.

PRIJZEN

Aquavital (60 min)

 

Dermo Contrôle (70 min)

 

Cellular 3 (75 min)

60€

 

70€

 

85€

BOOK NOW!

MY NAILS & BEAUTY

MY NAILS & BEAUTY

- Definitief gesloten -

Design by 12workx

60€

 

70€

 

85€

MY NAILS & BEAUTY