PEDICURE

WAT HOUDT EEN PEDICURE IN?

Een pedicure is een volledige behandeling van de voeten en de teennagels.

 

 

DE BEHANDELING

 

Om te beginnen mag u relax plaatsnemen in mijn pedicurestoel terwijl u geniet van een voetbad met massagefunctie. De eelt op uw voeten wordt zo op een aangename manier reeds weker gemaakt en is nadien makkelijker volledig te verwijderen. Tevens worden uw voeten al ontsmet wat ook na de behandeling nog zijn voordeel heeft. Bacteriën zijn immers de grootse oorzaak van onfrisse geuren en stinkende voeten. Door uw voeten en tenen een desinfecterend bad te geven worden deze gedood.

 

Na ongeveer 10 minuten weken begin ik met het verwijderen van eelt, dode huidcellen, likdoorns en eksterogen. De manier waarop hangt af van hoeveel eelt er is en hoe hardnekkig die is. Naargelang de hoeveelheid eelt kan er met een lancetmesje (dat ook in de chirurgie wordt gebruikt) worden gesneden (enkel in de dode huid en met de grootste voorzichtigheid) of wordt er geraspt met een voetrasp.

 

De nagels worden netjes geknipt en in vorm gevijld en ingegroeide teennagels worden behandeld.

 

Ik maak nadien uw nagelriem proper, verwijder eventuele velletjes en breng nagelriemolie aan.

 

Indien u dat wenst breng ik een transparante nagellak aan zodat de natuurlijke schoonheid van uw nagels helemaal tot zijn recht komt!

 

Tot slot krijgt u een deugddoende voetmassage. Dit is niet alleen een ontspannend einde van de behandeling maar ook zeer nuttig door de voedende en hydraterende werking van de crème. Deze zorgt er ook voor dat de eelt langer wegblijft. Thuis regelmatig smeren helpt hier ook bij!

 

En uw voeten zijn nu weer helemaal klaar voor die mooie sandaaltjes!

PRIJZEN

Esthetische pedicure

 

Luxe pedicure

 

Gellak (extra)

25€

 

30€

 

15€-17€

MY NAILS & BEAUTY

MY NAILS & BEAUTY

- Definitief gesloten -

Design by 12workx

MY NAILS & BEAUTY